GÜNDEM 27.06.2023 18:59:00 0
Zeybek Başkan

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam Âlemi ve Afyonkarahisarlı hemşerilerinin bayramını kutladı. Başkan Zeybek, bayramların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini, dini şuur ve duyguların gelişmesine, milli ve manevi değerlerin güçlenmesine vesile olduğunu vurguladı.

Başkan Zeybek, mesajında bayramların gelecek nesillere bırakılacak en güzel toplumsal miras olduğunu belirterek, bayramların sevgi, saygı, hoşgörü atmosferini yoğun olarak yaşattığını ve dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı günler olduğunu ifade etti. 

Bayramların birleştirici ve bütünleştirici özelliğiyle toplumsal hayatta önemli bir yer tuttuğunu söyleyen Zeybek, bayramların anlam ve önemine uygun olarak kutlanması gerektiğini ve bu sevincin, coşkunun, yardımlaşma ve dayanışma duygularının hayatın her gününe taşınması için daha çok çaba gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Zeybek, mesajının devamında Kurban Bayramı vesilesiyle fakir, yaşlı, kimsesiz, öksüz ve yetim gibi dezavantajlı gruplara yardım eli uzatılmasını ve sevginin gösterilmesini özellikle vurguladı. Bayram ruhuna yakışan davranışların sergilenmesiyle kardeşliğin daha da güçleneceğine inandığını belirten Zeybek, bu güzel bayram coşkusunun ülkeye, millete, İslam Âlemine ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diledi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge