GÜNDEM 22.06.2023 11:38:00 0
Zeybek Başkan:

Karahisar Kalesi Teleferik projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ederken, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, projenin şantiye alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin gözde projelerinden biri olan Karahisar Kalesi Teleferik projesinde, kale zirvesinde ankraj çalışmaları yapılırken, alt istasyonda ise sosyal tesis ve rekreasyon alanı inşa edilmektedir.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, alt istasyonda çalışan ekiplere kolaylıklar dileyerek şantiye şefinden güncel durum hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından Başkan Zeybek, yaptığı açıklamada, "Alt istasyondaki çalışmalar hızla ilerliyor. 

Kale zirvesinde ise ankraj ve direk temellerinin kazıları yapılıyor. İnşallah projenin belirlenen sürede tamamlanarak teslim edileceğine inanıyorum. Şantiyede yoğun bir çalışma sürdürülüyor ve arkadaşlara kazasız belasız çalışmalar diliyorum. 

Bu iş el emeğiyle yapılan bir iş değil, iş makineleri ve vinçlerin yoğun kullanıldığı bir çalışma. Ekip arkadaşlarımız hafta sonu tatillerini bile feda ederek çalışmalarını sürdürüyorlar. Ağustos ayı sonunda deneme sürüşlerine başlamayı planlıyoruz. 

Bu yıl yoğun yağışlar yaşandı ve bu nedenle çalışmalar zaman zaman aksadı. Ekip arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge