GÜNDEM 21.06.2023 13:25:00 0
Zeybek Başkan Ankara

Başkan Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'ın gelişimi ve hizmetlerin devamı için Ankara'da önemli temaslar gerçekleştirdi. Milletvekilleri, bakanlar ve diğer yetkililerle görüşmeler yaparak şehre yeni yatırımlar kazandırma hedefini sürdürdü.

Başkan Zeybek'in ilk durağı, Afyonkarahisar'ın AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan oldu. Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş'un da eşlik ettiği görüşmede, Başkan Zeybek, milletvekillerinin gece gündüz çalışmalarını takdir ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Ardından, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Spor Toto Teşkilatı eski Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i ziyaret etti. Başkan Zeybek, Bozgeyik'e şehre verdiği destek için teşekkürlerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Zeybek, milletvekilleriyle birlikte yeni Türkiye Yüzyılı Kabinesinin bakanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelen heyet, şehirdeki projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Zeybek, Bakan Yumaklı'ya şehirdeki proje ve yatırımların takipçisi olacağını ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Son olarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na yapılan bir ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmede, AFRAY (Afyonkarahisar Raylı Sistem) projesi ve diğer ulaşım projeleri ele alındı. Başkan Zeybek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na yapılan çalışmalara yakın ilgi gösterdiği için teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Ankara temaslarının sonunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı ziyaret eden Başkan Zeybek, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi. Afyonkarahisar'a yeni tesisler ve spor merkezleri kazandırmak amacıyla yapılan görüşmede, Başkan Zeybek ve milletvekilleri, Bakan Bak'a yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Mehmet Zeybek'in Ankara ziyaretleri verimli geçerken, görüşmeler hatıra fotoğrafları çekimiyle sona erdi. 

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Zeybek Başkan Ankara'