GÜNDEM 27.06.2023 18:50:00 0
Vali Yiğitbaşı

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı Kurban Bayramı için Mesaj Yayınladı.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kurban Bayramı öncesinde bir mesaj yayınladı. Vali Yiğitbaşı, mesajında Kurban Bayramı'nın manevi önemine vurgu yaparken, bayramın Müslüman topluluklar arasında dayanışma ve yardımlaşma kültürünü güçlendirdiğini ifade etti.

Vali Yiğitbaşı, mesajında tüm hemşerilerini sevgi ve saygıyla selamladığını belirterek, Kurban Bayramını en içten duygularıyla kutladığını ifade etti. Bayramın, Müslüman toplumlar için manevi bir coşku ve bereket zamanı olduğunu vurgulayan Vali Yiğitbaşı, bayramın aynı zamanda Hz. İbrahim'in sadakatini ve Allah'a olan bağlılığını simgelediğini söyledi.

Kurban Bayramı'nın yoksulların, muhtaçların ve kimsesizlerin hatırlandığı, sıla-ı rahimin gerçekleştirildiği, küskünlüklerin sona erdiği bir zaman olduğunu belirten Vali Yiğitbaşı, dayanışma ve yardımlaşma kültürünün bu dönemde daha da önem kazandığını ifade etti.

Aynı zamanda Kurban Bayramı'nın, milyonlarca hacı adayının Kabe'yi ziyaret etmek üzere Mekke'ye akın ettiği bir zaman dilimi olduğuna dikkat çeken Vali Yiğitbaşı, tüm İslam aleminin bu manevi atmosferi en güzel şekilde yaşamasını temenni etti.

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, mesajında ayrıca vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Vali Yiğitbaşı, hemşerilerine trafik kurallarına uyma ve tedbirlere riayet etme konusunda uyarıda bulunarak, kazaların önlenmesi için dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Son olarak, Vali Yiğitbaşı, sevgi, saygı, barış ve kardeşliğin yoğunlaştığı Kurban Bayramı'nın tüm millete, İslam aleminin her bir ferdine ve insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge