GÜNDEM 13.12.2022 14:51:00 0
Vali Yiğitbaşı ve Mülki Amirler Güvenli Trafik, Güvenli Tarım Sempozyumuna Katıldı

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı kırsal alanlar ve yollarda trafik kazalarının azaltılmasına/önlenmesine yönelik değerlendirme yapmak ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla İç İşleri Bakanlığı tarafından düzenlenen "Güvenli Trafik, Güvenli Tarım" sempozyumuna, ilgili birimlerle birlikte video konferans yöntemi ile katıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen sempozyuma, Mülki Amirler, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, İl Tarım ve Orman, Milli Eğitim ve Sağlık Müdürlerimiz, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik, Sosyal Güvenlik İl Müdürleri ve diğer sorumlu birimler katıldı.

Sempozyuma Vali Yardımcısı Ali Rıza Çalışır ile beraber katılan Vali Yiğitbaşı, toplantı sonrasında Destek Bölük Komutanlığı’na geçerek Mehmetçik ile birlikte öğle yemeği yedi. Menüde sebze çorbası, pırasa, Ankara tava, meyve ve yoğurdun bulunduğu öğle yemeği, sofra duası ile başladı.

Vali Yiğitbaşı, programına, Üniversite Rektörleri, İl müdürleri ve birçok uzmanın katıldığı öğle yemeği sonrası Mehmetçik ile hatıra fotoğrafı çektirerek son verdi.

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge