Uyuşturucu ve Hırsızlık Suçlarıyla Mücadelede İki Kişi Yakalandı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde satın alma ve hırsızlık suçlarından aranan iki şahsı yakalayarak cezaevine teslim etti.
TARİH: 28.05.2024 14:47
Son Güncelleme: 28.05.2024 14:47
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, suç ve suçluyla mücadele kapsamında önemli bir başarıya imza attı.
Yapılan çalışmalar sonucunda, "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Alma Bulundurma ve Kullanma" suçlarından 2 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan İ.A. ve "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçlarından 8 yıl 7 ay 35 gün hapis cezası ile aranan A.M. isimli şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir operasyon düzenlendi.
Operasyon sonucunda, aranan şahıslar İ.A. ve A.M. yakalanarak gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
#Afyonkarahisar #Emniyet #SuçlaMücadele #Uyuşturucu #Hırsızlık
Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler:
uyuşturucu
ve
hırsızlık
suçlarıyla
mücadelede
iki
kişi
yakalandı



