GÜNDEM 26.06.2023 12:10:00 0
TOGG, Şehit Oğluna Sünnet Düğünü için tahsis edildi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Şehit Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın 7 yaşındaki oğlu Uraz'ın sünnet düğünü için makam aracını tahsis etti. Şehit Evran, 16 Haziran 2019 tarihinde Şırnak İdil'de teröristlerle çıkan çatışmada hayatını kaybetmişti. Başkan Zeybek, "Şehitlerimizin emaneti, emanetimizdir" diyerek makam aracını sünnet aracı olarak kullanma kararı aldı.

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine kayıtlı olan Şehit Şafak Evran'ın oğlu Uraz'ın sünnet düğünü için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, TOGG marka yerli ve milli aracı Uraz'a tahsis etti. Aracın plakalıklarına "Yakışıklı Uraz'ın Sünneti ve Bir Kahramanın Oğluyum" yazısı yapıştırıldı. 

Sünnet düğünü için düzenlenen törene Uraz'ın annesi Canan Evran ve babaannesi Yeter Evran da katıldı. Uraz, sürprizden dolayı Başkan Zeybek'e teşekkür etti.

Başkan Zeybek, Uraz ve annesi Canan Evran ile video konferans yöntemiyle görüşerek TOGG aracını beğenip beğenmediğini sordu. Uraz, mutluluğunu ifade ederek teşekkür etti. Canan Evran da Başkan Zeybek'e katkıları ve sürprizi için teşekkür ederek, yanlarında olduklarını hissettirdiği için minnettar olduklarını belirtti.

Sünnet töreninin ardından Evran ailesi, Şehit Şafak Evran'ın mezarını ziyaret etti. Uraz, sünnet kıyafetiyle babasının mezarını ziyaret ederek duygusal anlar yaşadı.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge