SPOR 3.07.2024 11:31:37 0
Tınaztepe Yurdu uğurlu

Tınaztepe Yurdu, Türkiye'nin galibiyet sevinciyle inledi
Euro 2024 heyecanı öğrencilerle buluştu
Afyonkarahisar'da Tınaztepe Yurt Müdürlüğüne bağlı öğrenciler, Türkiye'nin Euro 2024 çeyrek finaline yükseldiği anları büyük bir coşkuyla kutladılar.
Milli Takımımız, çeyrek final için mücadele ettiği Avusturya'yı 2-1'lik skorla mağlup ederek ismini çeyrek finale yazdırdı. 

Bu önemli zafer, Afyonkarahisar Tınaztepe Yurdu'nda özel bir etkinlikle kutlandı. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Nadir Güzbey, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Erkan Tanyeri, Tarım ve Orman İl Müdürü Özkan Parlak ve AFJET Genel Müdürü İsmail Kara da öğrencilere eşlik etti.
Yurdun bahçesine kurulan dev bir barkovizyonda izlenen maç sırasında yüzlerce öğrenci milli takıma destek sloganları atarak heyecana ortak oldu. 

Programda, TSYD Başkanı Nadir Güzbey, öğrencilere verilen sözün tutulduğunu ve müdürlerle birlikte Türkiye - Avusturya karşılaşmasını izlediklerini belirtti.

Etkinlik sonrasında, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Erkan Tanyeri, Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak, AFJET Genel Müdürü İsmail Kara, TSYD Başkanı Nadir Güzbey, İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Yurt Müdürü Hakan Türkmen'e teşekkür ettiler. 

Türkiye’nin Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmesinin ardından Tınaztepe Yurt Müdürlüğü bahçesinde dev Türk Bayrağı açan gençler, galibiyet coşkusunu hep birlikte yaşadılar.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: tınaztepe yurdu uğurlu