GÜNDEM 25.05.2024 14:12:04 0
Şoförler Odası Başkanı Karataş

Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş, uyuşturucu satarken yakalanan dolmuş şoförü ile ilgili açıklama yaptı. 

Karataş, "Adı geçen vatandaşın Afyonkarahisar Belediyesi'nden alınmış minibüs şoförü tanıtım kartı veya olayla ilgili odamıza kayıtlı hiçbir minibüs plaka adı geçmemektedir" dedi.

"Camiamız Büyük Bir Zan Altında Bırakılmıştır"

Geçtiğimiz gün Afyonkarahisar’da dolmuş şoförlüğü yapan bir uyuşturucu satıcısı, polisin başarılı takibi sonrası peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalanmıştı. 

Olayla ilgili Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş bir açıklama yaparak şunları söyledi:

"Değerli hemşehrilerimiz; bugün bir asayiş olayına karışan vatandaşın minibüs veya dolmuş şoförüyüm ifadesi kullanıldığı iddia edilmektedir. 

Adı geçen vatandaşın Afyonkarahisar Belediyesi'nden alınmış minibüs şoförü tanıtım kartı veya olayla ilgili odamıza kayıtlı hiçbir minibüs plaka adı geçmemektedir. 

Halkımıza hizmet sektörü olan büyük bir camiamız zan altında bırakılmıştır. Takdir, Zaferin kazanıldığı topraklarda ikamet eden Afyonkarahisar halkımızındır."

#Afyonkarahisar #ŞoförlerOdası #Uyuşturucu #DolmuşŞoförü #İbrahimKarataş #Asayiş #Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge