GÜNDEM 12.08.2023 17:43:11 0
Sinanpaşa

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tatil dönemine girerken, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Arslan, Sinanpaşa ilçesinde yoğun bir mesai harcadı. 

Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar süren ziyaret trafiğiyle, halkla iç içe oldu.

Arslan, ziyaretlerinin bir durağı olarak Toprak Mahsulleri Ofisi'nin alım merkezini ziyaret etti.

Burada yaptığı açıklamada, alımların aralıksız devam ettiğini ve geçtiğimiz yıllara göre alım miktarının 4 kat arttığını belirtti. 

Devletin üreticiye destek verdiğini ve üreticinin yanında olduğu mesajını iletti.

Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Sinanpaşa ilçesinde düzenlenen programlara katıldı. 

İlk olarak Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse ile bir araya gelerek teşkilat üyeleriyle istişarede bulundu. 

Ardından Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman'ı ziyaret ederek, devam eden projeler ve planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretler kapsamında Sinanpaşa ilçesinde faaliyete geçen Bayrak Esnaf Lokantası'nın açılışına katılan Arslan, işletme sahiplerine başarılar diledi. 

Ayrıca Sinanpaşa Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden Arslan, sağlık çalışanlarına kolaylıklar ve hastalara acil şifalar dileklerini iletti.

Milletvekili Arslan, ilçede vatandaşların taleplerini dinlediği esnada ilçe Devlet Hastanesi'nde Diyaliz Merkezi kurulması isteğiyle ilgili teknik verileri Başhekim ile istişare etti.

Arslan, aynı zamanda Toprak Mahsulleri Ofisi'nin hububat alım merkezine de giderek, alımları inceledi ve çiftçilerle bir araya geldi. 

Sinanpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmaları da yerinde gözlemledi ve bölge halkına istihdam sağlayacak projeler hakkında bilgi aldı.

Son olarak Sinanpaşa Gençlik Merkezi ve kapalı spor salonunu ziyaret eden Arslan, ilçede yapılan çalışmaları yakından inceledi ve hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Milletvekili Dr. Hasan Arslan, yaptığı açıklamalarda, devletin üreticilere ve halka destek vermeye devam ettiğini vurgulayarak, yoğun bir ziyaret trafiği içinde olmasının halkla daha yakın iletişim kurma amacını taşıdığını belirtti.

#Afyonkarahisar #Sinanpaşa #Hastane #Proje #Ziyaret #Milletvekili


Haber Kaynak : Beyaz Belge