GÜNDEM 12.05.2024 14:24:40 0
Sinanpaşa‘da Anneler Gününe özel program

12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, ilçede bulunan hayırsever vatandaşların desteği ile annelere özel bir program düzenledi. Sinanpaşa düğün salonunda gerçekleşen programa ilçe de bulunan tüm anne ve anne adayları yoğun bir katılım sağladı. Dolu dolu geçen programda kuran okuma yarışması ve dinletisi, semazen gösterisi, hediye çekilişleri, dans gösterisi, canlı müzik dinletisi, yarışmalar ve çocuklara özel eğlence programları yer aldı. Etkinlik, annelerin sevgi ve şefkatinin yanı sıra, onların değerini anlamak ve takdir etmek amacıyla düzenlendi.

 

 

ANNELERE ÖZEL SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLDİ

Etkinlik sırasında annelere özel olarak düzenlenen çekiliş ile birbirinden değerli hediyeler sahiplerini buldu. Hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan hediyeler arasında buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, küçük ev aletleri, kozmetik ürün setleri ve çeşitli sürprizler yer aldı. Katılımcı anneler, bu güzel jestlerle mutlu ve gururlu bir şekilde etkinlikten ayrıldılar. Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, Anneler Günü'nde ilçedeki annelere ve anne adaylarına unutulmaz bir gün yaşatarak, onların özel ve değerli olduklarını bir kez daha gösterdi. 

 

 

ANNELERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR 

Program kapsamında, ilçe genelindeki anneler ve anne adayları, çeşitli etkinliklerle dolu keyifli bir gün geçirdi. Sinanpaşa Belediye Başkanı Tolga Yıldırım, etkinliğe katılan tüm annelere duygusal bir konuşma yaparak, annelik kavramının önemini vurguladı ve annelerin aile ve toplum için taşıdığı kıymeti vurguladı. Programa katılan anneler, Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.

 

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge