GÜNDEM 5.02.2024 17:09:41 0
Olgun,

İYİ Parti Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, ülkemizi derinden sarsan ve 11 ilimizi etkileyerek büyük yaralar açan depremin yıldönümünde bir açıklama yaptı. 

Olgun, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarken, depremzedelerin hala yaşadığı sıkıntılara ve tehditlere dikkat çekti.

Olgun, depremin ardından bölgeye ilk gidenlerden biri olduğunu belirterek, deprem bölgesinde kurduğu İYİLİK EVLERİ'nin depremzedelere yardım sağladığını vurguladı. 

Ancak geçen süre içinde depremzedelerin yaralarının hala sarılamadığına ve üstüne üslük tehditlerle karşılandığına dikkat çekti.

Milletvekili Olgun, depremzedelerin memnuniyetsizliklerini şu sözlerle ifade etti: "Eşekten düşen yanımıza gelsin, boş vaatlere karnımız tok diyerek sitemlerini dile getiriyorlar. 

Bir yıl içinde 319 bin konut yapıp teslim edeceğiz diyenler, sözlerini yerine getiremeyince depremzedeleri tehdit etmeye başladılar. 

Depremzedeleri bile tehdit ediyorsunuz ya; yazıklar olsun size. Siz tehdidi bırakın da önce yapamadığınız konutların hesabını verin. 

Şimdi bir yıl içinde yapamadıkları konutları 2 ay içerisinde yapacağız diyerek depremzedelerle dalga geçiyorlar."

Depremin ardından hala sağlıklı bir şekilde hayatını kaybedenlerin sayısının açıklanmadığına dikkat çeken Olgun, depremzedelere destek olunması gerektiğini ve yapılamayan konutlar konusunda sorumluların hesap vermesi gerektiğini ifade etti. 

Olgun, depremzedelere başsağlığı dileyerek açıklamasını noktaladı.

#HakanŞerefOlgun #DepremAnması #İYİParti #Depremzedeler #Afyonkarahisar #Sorumluluk #Yardım #İYİLİKEVLERİ #DepremTehditleri


Haber Kaynak : Beyaz Belge