SPOR 4.06.2024 15:29:01 0
Okul Sporları Küçük Kızlar Futsal Müsabakaları Sona Erdi

Afyonkarahisar'ın Çiğiltepe Spor Salonu'nda düzenlenen Okul Sporları Küçük Kızlar Futsal Müsabakaları nefes kesen anlara sahne oldu. 

Takımlar arasındaki çekişmeli mücadele sonunda Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu birinciliği kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Dereceye Giren Takımlar ve Ödül Töreni

Müsabakaların ardından düzenlenen ödül töreninde, birincilik kürsüsüne çıkan Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nun yanı sıra ikinciliği Güney Ayşe Ortaokulu, üçüncülüğü Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu ve dördüncülüğü Çayırbağ Gazi Ortaokulu elde etti.

Dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen takdim etti.

Sporun Birleştirici Gücü

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, ödül töreninde yaptığı konuşmada tüm sporcuları tebrik ederek, "Okul Sporları faaliyetleri kapsamında düzenlediğimiz bu müsabakalarda kıyasıya mücadele eden ve centilmenlik ruhuyla örnek bir davranış sergileyen tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. 

Sporun birleştirici ve kaynaştırıcı gücüne bir kez daha şahit olduk. Bu tür organizasyonların devamlılığı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

#OkulSporları #Futsal #Afyonkarahisar #ÖdülTöreni #GençlikveSpor

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge