SİYASET 23.06.2023 15:54:00 0
Mısırlıoğlu:

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mısırlıoğlu, Tarihi Zafer Müzesi'nin Durumunu Eleştirerek Sorumluları Göreve Davet Etti

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, tarihi Zafer Müzesi'nin içler acısı halini eleştirerek, bakım ve onarımı sürekli ertelenen bu tarihi yapının sahiplenilmesi gerektiğini belirtti. Mısırlıoğlu, sorumluları göreve çağırarak dikkatsizlik ve sorumsuzlukla suçladı.

Mısırlıoğlu'nun açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Biz, nadir milletlerden biri olan şanlı bir tarihe sahibiz. Ancak maalesef tarihimiz güvende değil. Her seferinde bu konuyu gündeme getirdiğimizde, birileri çıkıp sorumlu olmadıklarını, bu konuya bakmadıklarını söylüyor. 

Ancak biz bakıyoruz, takip ediyoruz. Elimizden daha fazlasını yapmaya hazırız. Eğer yetki verilirse, bu tarihi yapıyı terk edilmiş halde bırakmayız. İşleri bir günde çözebilen iktidar gücü, tarihimizi korumaya yeterli değil mi? 

Ülkenin kaderini değiştirebilecek bir gücü elinde bulundururken, bu müzeyi bu halde görmek sizi rahatsız etmiyor mu? Bir kez daha yetkilileri derhal göreve çağırıyorum. Kahramanlık destanlarıyla bezeli bu topraklara, bu şehre, bu görüntüler yakışmıyor. Artık birileri taşın altına elini koymalı. Siz silmeye çalışsanız da Türk'ün şanlı tarihi, bizler olduğumuz sürece yaşayacak ve yaşatılacaktır."

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge