SİYASET 22.06.2023 12:13:00 0
Mısırlıoğlu:

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e şehrin sorunlarına ilgisiz olduğunu ve vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamaktan aciz olduğunu söyleyerek sert sözlerle eleştirdi. 

Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar'da bakımsız yolların bulunduğunu, altyapının yağışlarda yetersiz kaldığını ve yeterli ilaçlamanın yapılmadığını belirtti. 

Mısırlıoğlu, Zeybek'e seslenirken "Yoksa siz Afyon halkını çantada keklik mi sanıyorsunuz?" diye sordu.

Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar Belediyesi'nin kışın ve yazın da vatandaşları mağdur ettiğini ifade etti. Cadde ve sokakların çamur, çukur ve engebe dolu olduğunu ve şehrin büyükşehir olacağını düşünerek böyle bir durumun şehir dışından ve hatta yurt dışından gelen misafirleri bile şaşırttığını söyledi. 

Ayrıca, belediyecilik yapmanın sadece siyasi ağırlıklara güvenmekle olmadığını ve yerel seçimlere yaklaşmasına rağmen Zeybek'in kentin durumuyla ilgilenmediğini dile getirdi. Mısırlıoğlu, Zeybek'e hitaben "Artık devir değişti. Hizmet etmezsen oy alamazsın. Cadde ve sokaklardaki durum senin ve ekibinin imzasıdır" dedi.

Mısırlıoğlu, Zeybek'in kenti kaderine terk ettiğini ve siyasilerin genel seçim sürecinde hizmet etmeyi unuttuğunu belirtti. 

Yağışların neden olduğu zararlarla mağdur olan ev ve işyerlerinin olduğunu ifade etti ve belediyenin altyapı çalışmaları konusunda yetersiz kaldığını vurguladı. 

Ayrıca, Yeşilyurt, Osman Gazi ve Orhan Gazi mahallelerinde yağmur kanallarının olmaması nedeniyle bodrum katlarının su altında kaldığını ve sinek ve haşere sorununun yaşandığını dile getirdi.

Yolların kötü durumda olduğunu ve Afyon'un köy yollarının bile daha düzgün olduğunu belirtti. Mısırlıoğlu, Zeybek'i göreve çağırarak oturduğu koltuğun hakkını vermesini istedi.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge