GÜNDEM 11.06.2024 17:06:10 0
Mısırlıoğlu ve Özdilekler’den ABC’ye ziyaret

İyi Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve İl Başkan Yardımcısı Cuma Çiftçi ile Yeni kurulan Afyonkarahisar Basın Cemiyetine (ABC) ziyarette bulundu.

Ziyarette basının önemine değinen Mısırlıoğlu basın mensuplarının siyasilerin en yakın mesai arkadaşları olduğunu işaret ederek, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin çok önemli olduğunu kaydetti. 

Mısırlıoğlu yeni kurulan Afyonkarahisar Basın Cemiyeti başkan ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar diledi. 

Afyonkarahisar Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar ise Mısırlıoğlu ve arkadaşlarına ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

ABC’ye Özdilekler ve Akpınar’dan ziyaret
Öte yandan Afyonkarahisar Basın Cemiyetine (ABC) İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler ve kurumda VHKİ Serdar Akpınar da ziyarette bulundu.

Özdilekler ve Akpınar Afyonkarahisar Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar ve dernek yönetimine başarı dileyerek, hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Afyonkarahisar Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Özdilekler ve kurumda VHKİ Serdar Akpınar’a teşekkür etti.

Ziyaretlerde Afyonkarahisar Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akar ile Yönetim Kurulu Üyeleri Selcen Dilek, Polat Yılmaz, Sait Karaduman, Zafer Çakır ile Resul Sündük hazır bulundu.


Haber Kaynak : Beyaz Belge