KYK Video Konferansında Ramazan Ayı Hazırlıkları ve Yurt Güvenliği Konuşuldu
KYK Video Konferansında Ramazan Ayı Hazırlıkları ve Yurt Güvenliği Konuşuldu
TARİH: 26.02.2025 12:57
Son Güncelleme: 26.02.2025 12:57
Ramazan Hazırlıkları ve Güvenlik Konusu Masaya Yatırıldı
KYGM Müdürü Recep Ali Er'in düzenlediği video konferans toplantısı, KYK yurtları için Ramazan ayı hazırlıkları ve yurt güvenliği konularını ele aldı. Toplantının odak noktası, öğrencilere Ramazan ayında özel hizmetler sunmak ve yurtların güvenliğini artırmaktı.
Özel Yemek Hizmetleri Planlanıyor
Ramazan ayında öğrencilere sunulacak yemek hizmetlerine özel önem verileceği vurgulandı. Recep Ali Er, Ramazan'a özgü yemek hizmetlerinin öncelikler arasında olduğunu belirtti.
Yurtlarda Bakım ve Onarım Çalışmaları
Yurtlarda yapılacak bakım ve onarım çalışmalarına dair planlamalar da gündemdeydi. Bu kapsamda, öğrencilerin daha iyi koşullarda konaklamalarını sağlamak amaçlanıyor.
Deprem ve Yangın Güvenliği Önlemleri
Konferansta, yurtların deprem ve yangın güvenliği için alınacak önlemler de ele alındı. Güvenlik konusuna özel önem gösterilerek, etkin bir güvenlik stratejisi geliştirilmesi hedefleniyor.
Bu kapsamda, hem Ramazan ayı hazırlıkları hem de yurtların güvenlik koşullarının iyileştirilmesi üzerinde duruldu.
Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler:
kyk
video
konferansında
ramazan
ayı
hazırlıkları
ve
yurt
güvenliği
konuşuldu



