GÜNDEM 19.06.2023 10:30:00 0
Kurban Bayramı

Kurban Bayramı Süresince Hava Durumu Tahminleri Belli Oldu

Kurban Bayramı öncesinde merakla beklenen hava durumu tahminleri açıklandı. Meteoroloji ve internet verilerine göre bayram süresince farklı hava koşulları yaşanması bekleniyor.

27 Haziran, Kurban Bayramı'nın arefesi olarak adlandırılan gün, yağmurlu bir hava bekleniyor. Gün içinde sıcaklık 28 dereceye kadar çıkacak, gece ise 13 dereceye düşecek.

Bayramın birinci günü olan 28 Haziran, parçalı bulutlu bir havayı işaret ediyor. Sıcaklık 28 derece olacakken, gece saatlerinde 12 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

29 Haziran, bayramın ikinci günü olarak karşımıza çıkıyor. Bu gün parçalı bulutlu bir hava öngörülüyor. Sıcaklık 26 derece olacak ve gece saatlerinde 11 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran'da ise güneşli bir hava hakim olacak. Sıcaklık 27 dereceye ulaşacak, gece ise 13 derece olması bekleniyor.

Son gün olan 1 Temmuz, Kurban Bayramı'nın dördüncü ve son günü olarak geçecek. Güneşli bir havanın etkili olacağı bu gün, sıcaklık 27 derece olacak. Gece saatlerinde ise 12 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Bu tahminlere göre, Kurban Bayramı süresince değişken hava koşulları yaşanacak. Vatandaşların seyahat planlamaları ve bayram etkinliklerini bu tahminler doğrultusunda yapmaları öneriliyor. Ancak, hava durumunun ani değişikliklere açık olduğu unutulmamalı ve güncel hava durumu bilgileri takip edilmelidir.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge