GÜNDEM 13.05.2024 09:59:57 0
KÖKSAL

Afyonkarahisar Belediyesi Belediye Başkanı Burcu Köksal ile Anneler Günü’nde ilk kez bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Başkan Burcu Köksal, şehit anneleri, şehit eşleri ve anne olan şehitlerimizin evlatlarıyla AFBEL Otel’de bir araya geldi.

GÖZYAŞLARINI TUTUMADI

Duygusal anların yaşandığı gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burcu Köksal; “Ne yapsak size azdır, bazılarınız şehit çocuğu olarak babasız büyüdünüz, bazılarınız gençliğinin baharında eşini kaybetti. 

Ben bugün bu makamlardaysam sizin çocuklarınıza, babalarınıza ve eşlerinize borçluyum. Bazılarınızın hikâyelerini biliyorum. Ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. 

Şehitlerimize ve gazilerimize biz çok şey borçluyuz” diye konuştu.

“TELEFONUM 24 SAAT AÇIK”

Afyonkarahisar Belediyesi olarak Şehit Yakınları ve Gaziler Birimini kurduklarını hatırlatan Başkan Burcu Köksal, “Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaksa kahraman şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde.

Bunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Yılın sadece bir günü değil, 365 günü sizlerleyiz. Belediyemiz Şehit Yakınları ve Gaziler Birimini kurduk. 

Belediye ile ilgili ne tür talepleriniz olursa yerine getirmek için canla başla çalışacağız. Sizlere hizmet etmek benim için bir şereftir. Naçizane bir kızınız, bir kardeşiniz olarak da telefonum 24 saat açık.

Her zaman yanınızdayım. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Bütün annelerimizin anne adaylarımızın anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise Afyonkarahisar Belediyesi’nin Anneler Günü’nde ilk kez bir organizasyona ev sahipliği yaptığını hatırlattı. 

Tüm şehit yakınları adına Başkan Burcu Köksal’a teşekkür eden Kumartaşlı, “Kendisi de bir anne olan bizleri hatırlayıp burada beraber olmamızı sağlayan değerli belediye başkanımız Burcu Köksal’ın Anneler Gününü kutluyor tüm camiamız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#AfyonkarahisarBelediyesi #AnnelerGünü #Şehitler #Fedakarlık #BurcuKöksal


Haber Kaynak : Beyaz Belge