İLÇELER 10.11.2022 16:35:00 0
Kızılay Çay

Kızılay Afyonkarahisar İl Başkalığı, sekizinci temsilciliğini Çay ilçesinde açtı.

Açılışta konuşan Çay Kaymakamı Emre Yeşilbaş, “Kızılay denince ilk akla kan vermek gelir. Deprem ve sel gibi doğal afetlerin dışında Kızılay hayatın her alanında halkının yanında yer alan köklü bir kuruluşumuz. Her iyilik başka bir iyiliği ortaya çıkarır.  Çay İlçemizdeki Temsilcimiz emekli imam, diğer görevli arkadaşlar kamudan emekli kişiler, böyle bir faaliyetin içerisinde olmaları çok güzel. Kızılay Çay Temsilciliği hayırlı olsun” dedi.

Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Yakın ise göreve geldiklerinde 4 olan temsilciliğin, bugün sekize yükseldiğini söyledi.

Yakın; “Temsilciliklerimizi kurarken Belediyelerimizden destek alıyoruz. Çay ilçesinde de yer temini ve bakım tadilat konusunda destek veren Çay Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Atlı’ya teşekkür ediyorum. Kızılay Derneği olarak 154 yaşındayız. Dünyanın çok iyi tanıdığı güvenilir akredite bir kuruluşuz. Deprem, sel gibi afetler haricinde insana dair yaşama dokunan bütün faaliyetlerin içerisindeyiz. Kızılay Çay Temsilciliğimiz hayırlı olsun” diye konuştu.

İmam hatip Cankurt Sarıpınar’ın  Kuranı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Şevket Karaca tarafından yapılan duanın ardından açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Emre Yeşilbaş ile Belediye Başkanı Hüseyin Atlı beraber kesti.

Açılışa İlçe Kaymakamı Emre Yeşilbaş, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, Kızılay Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Yakın Karacaören Belde Belediye Başkanı Muhterem Algül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Çakır, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Şahin, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sebahattin Dündar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ceylan Güler, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Oktay Saraç, AK Parti İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, MHP İlçe Başkanı Ali Erol, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Kızılay ' temsilcilik