GÜNDEM 5.02.2024 17:09:40 0
Karataş,

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımlayarak yaşanan felaketi hatırlattı. 

Karataş, "11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. 

Rabbim, ülkemizi bu tür afetlerden korusun." dedi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen ve 11 il ile 14 milyon insanı etkileyen 6 Şubat depremlerinde 50 binden fazla insan hayatını kaybetmişti. 

Beytullah Karataş, mesajında bu büyük acının bir daha yaşanmamasını temenni ederek, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle andığını belirtti. 

Ayrıca, depremlerden ders çıkararak bilim ve teknolojinin imkanlarını kullanarak şehirleri güvenli hale getirmeye olan ihtiyacı vurguladı.

Karataş, "Yaşadığımız bu büyük acılardan ders çıkararak bilim ve teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak şehirlerimizi güvenli hale getirmek adına tüm gayretimizi ortaya koymalıyız. 

Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremlerde hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

#DepremAnma #GüvenliŞehirler #FelakettenDersÇıkarma #SaadetPartisi #BeytullahKarataş


Haber Kaynak : Beyaz Belge