SİYASET 11.11.2022 13:35:00 0
Kadir Daylık;

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanlığında düzenlenen törenle partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

 

Deva Partisi İl Başkanlığında yapılan törende  DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık , Seçim İşleri Başkanı Selçuk Altıntuğ, Kurumsal İletişim Başkanı Nevzat Arslan, Mali İşler Başkanı Hüseyin Kalaycı, Şuhut İlçe Teşkilat Başkanı Basri Er,Çay İlçe Başkanı  Ali Canavar ,  Dazkırı İlçe Başkanı İsa Demirel ve Partililer katıldı.

 

DEVA PARTİSİNİN SEL OLAN DAMLALARINI KİMSE DURDURAMAYACAK

 

Deva Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, törende yaptığı konuşmada, DEVA partisinin sel olan damlalarının kimsenin durduramayacağını söyledi.

Başkan Daylık; “Tüm Türkiye’de Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’a olan ilginin giderek büyüdüğünü görmek tüm DEVA Partililer gibi bizleri de heyecanlandırıyor. Komşu ilimiz Denizli’de bu pazar yapılacak miting haberleri bile Afyon’da Ali Babacan a olan ilginin ne kadar yoğun olduğunu bizlere gösteriyor. Miting ne zaman? Miting nerede? gibi sorular alıyoruz vatandaşlarımızdan. Buda bizlere partimize olan ilginin ne kadar yoğun ve takipte olduğunu, Ali Babacan ve DEVA Partisinin ilgi ile takip edildiğini gösteriyor. Sayın Genel başkanımızın çok kıymetli bir lider olduğunu açıkça gösteriyor. Bu meraklı ve heyecanlı sorular bizlere çalışmalarımızda güç veriyor. İnanıyoruz ki önümüzdeki günlerde çok daha güçlü bir DEVA Partisi sahada olacak. Bu vesile ile partimize katılan çok değerli Çay İlçe Başkanımıza, çok değerli Dazkırı İlçe Başkanımıza, partimize yeni katılan çok kıymetli üyelerimize, partimize katılımlarından dolayı ve şimdiden partimize katacakları katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.   

 

DAZKIRI KURUCU İLÇE BAŞKANI İSA DEMİREL

 

DEVA Partisi Dazkırı ilçe Kurucu Başkanı olarak Mali Müşavir İsa Demirel atandı.

Demirel,” DEVA Partisine katılmakla çok mutluyum. Ali Babacan beyi yıllarca takip ettim. Ekonomi alanında ve Dış İlişkiler alında ülkemize katkıları ve hizmetleri tartışılmaz Ali Babacan liderliğinde kurulmuş olan DEVA Partinde görev almaktan onur duyuyorum. ” dedi.

 

ÇAY’IN DEVA’SI HAZIR!

 

Çay İlçesi Kurucu İlçe Başkanlığına Ali Canavar atandı. Çay ilçesinde serbest ticaret ile ilgilenen Ali Canavar yaptığı açıklamada “ Ali Babacan liderliğinde kurulan DEVA Partisinin üyesi olmaktan çok mutluyum. Çay İlçesinde iyi bir teşkilat yapısı ile Çay’a güzel hizmetler yapacağımıza inancım tamdır. Çay için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Çay ilçemizin teşkilatı hazır! Çay’ın DEVA’sı hazır!” diye konuştu.  

 

YENİ ÜYELERE DEVA PARTİSİ ROZETLERİ TAKILDI

 

Seçim işleri Başkanı Selçuk Altıntuğ tarafından partiye yeni katılan üyeler takdim edilerek. DEVA Partisi rozetleri takıldı.

Selçuk Altıntuğ ise “partimize gün geçtikçe yeni üyelerin katılması geleceğe dair umutlarımızı yeşertiyor, DEVA Partisine katılan değerli ağabeylerimin, değerli büyüklerimin, yarınlarımızın teminatı gençlerimizin partimize katılımları bizler için büyük bir onur. İyi ki bizlerle beraberler. Birlikte Türkiye’nin yarınlarına umut olan DEVA Partisinde güzel işler yapacağımıza, iyi bir seçim dönemi geçireceğimize inancımız tam. İnanıyorum ki seçim zamanı geldiğinde vatandaşlarımızda partimiz logosunda bulunun damlaya evet mührünü bastıklarında çok daha güzel, çok daha umutlu günler bizimle birlikte olacaktır” dedi.


Haber Kaynak : Beyaz Belge