GÜNDEM 1.06.2024 11:38:09 0
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun

2 Haziran Pazar günü yapılacak olan LGS sınavıyla ilgili İYİ Parti genel başkan yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun bir mesaj yayınlayarak, sınava katılacak olan öğrenci, öğretmen ve idarecilere başarı dileklerini iletti.

Olgun mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili öğrenciler, hayatınızın her alanında birer basamak olan sınavlardan bir tanesine bu hafta sonu gireceksiniz. 

Bu süreçte sizlerin başarısı için büyük emek harcayan başta velileriniz olmak üzere tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Unutulmamalıdır ki; hayatımız boyunca elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızda azim ve kararlılıkla hedefe doğru yürüdüğümüz sürece hiçbir emek boşa çıkmayacaktır. 

Geleceğe dair en kıymetli hazinemiz olan çocuklarımız bu bilinçle bugüne kadar öğrendikleriniz bilgilere ve yeteneklerine güvenerek sınava girmeli ve sınavı kazanacağınıza dair inancınızı diri tutmalısınız.

Bu duygularla ülkemizin güçlü yarınlarını oluşturan ve LGS’ ye girecek olan çocuklarımıza bu uzun ve yorucu çalışma temposunun sonunda arzu ettikleri gibi bir sınav geçirmeleri temennisiyle girecekleri sınavda üstün başarılar diliyor, sınav için görevli bulunan tüm yönetici, öğretmen ve diğer görevlilere kolaylıklar diliyorum”. dedi.

#LGS #HakanŞerefOlgun #İYİParti #Afyonkarahisar #BaşarıDilekleri #ÖğrencilereDestek


Haber Kaynak : Beyaz Belge