GÜNDEM 14.06.2023 20:29:43 0
İl Emniyet Müdürü TEMİZ ve ekibinden KIRGEL albaya ziyaret

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali TEMİZ, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı'na bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziyaret sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sn. Yılmaz KIRGEL tarafından karşılanan heyet, tüm Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Bu özel kutlama ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Ali TEMİZ ve beraberindeki ekip, Jandarma Teşkilatı'nın 184 yıllık köklü geçmişini ve katkılarını takdir etti. Jandarma Teşkilatı, ülkemizin güvenliğini sağlama, kamu düzenini koruma ve vatandaşlarımızın huzurunu temin etme konularında önemli bir rol üstlenmektedir.

Ziyaret sırasında İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sn. Yılmaz KIRGEL, heyete teşekkürlerini ileterek Jandarma Teşkilatı'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. İl Emniyet Müdürü Ali TEMİZ ise Jandarma Teşkilatı ile iş birliği ve koordinasyonun önemini vurgulayarak, güvenlik güçlerinin birlikte çalışarak toplumun huzur ve güvenliğini sağlamada daha da etkili olacaklarını belirtti.

Bu anlamlı ziyaret, güvenlik güçlerinin arasındaki dayanışma ve koordinasyonun güçlendirilmesine katkı sağlamaktadır. 

İl Emniyet Müdürü Ali TEMİZ ve beraberindeki heyet, Jandarma Teşkilatının 184'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. Jandarma Teşkilatının 184 yıl boyunca ülkemizin güvenliği ve huzuru için gösterdiği özverili çalışmaları takdirle karşılıyoruz. 

Tüm Jandarma personeline kuruluş yıl dönümleri dolayısıyla teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyoruz.