SİYASET 25.05.2024 16:04:21 0
Hüseyin Menteş: “Hizmetlerimizi en etkin şekilde sürdüreceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş ve AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ile Hasan Arslan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

İl Başkanı Hüseyin Menteş ve milletvekilleri ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk, restorasyonu devam eden Zafer Müzesi, AFJET Genel Müdürü İsmail Kara, AKSA Doğalgaz İl Müdürü Tuncay Gezer’i ziyaret ettiler. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Aksoy’a taziye ziyareti de gerçekleştirilen heyetin son durağı Sinanpaşa ilçesi oldu. 

Sinanpaşa İlçe Başkanı Nuri Köse ile birlikte ilçede seçilen muhtarlarla bir araya gelen heyet her bir muhtarın talep ve isteklerini ayrı ayrı dinlediler.

“Hizmetlerimizi en etkin şekilde sürdüreceğiz”

Ziyaretlerin sonunda açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, “Bugün milletvekillerimizle birlikte çok verimli ziyaretler gerçekleştirdik.  

Ziyaretimizin son durağı Sinanpaşa ilçemiz oldu. Burada çok değerli muhtarlarımız ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledik. 

Muhtarlarımızın ihtiyaçları ve beklentileri noktasındaki taleplerini masaya yatırdık. Muhtarlarımızın dile getirdiği konuları dikkatle dinledik.

Talep ve isteklerin çözümü noktasında gereken adımları her birlikte atacağız inşallah. 

AK Parti Teşkilatları olarak hemşehrilerimizin yaşam kalitesini daha da artırmak ve ilçemizdeki kalkınmaya destek olmak amacıyla, muhtarlarımızla her zaman iş birliği içinde çalışacağız. 

Şehrimizin her bir noktasında 23 yıl boyunca hizmet için canla başla çalıştık. 

Önümüzdeki süreçte de hizmetlerimizi en etkin şekilde sunmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

#AKParti #Afyonkarahisar #ZiyaretTuru #SosyalYardım #EnerjiProjeleri #Sinanpaşa #MuhtarBuluşması


Haber Kaynak : Beyaz Belge