YAŞAM 3.12.2022 20:18:00 0
Hava tekik davranışı ile takdir topladı

 Afyonkarahisar Şemşettin Karahisar Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi, Hava Tekik, küçük yüreği ile büyük bir takdire imza attı.

 

Hava Tekik, bir yıl boyunca ailesinden alarak, biriktirdiği harçlıklarını 3 Aralık Dünya Engelliler gününde çok sayıda engelli derneğine bağışlayarak, Takdir topladı. Farkındalık oluşturma adına yaptığı bu davranış nedeniyle, MS Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ögeday, kendisini tebrik ederek, teşekkür etti. 

Başkan Ögeday, konu ile ilgili olarak, şu ifadelere yer verdi;

 

“ Hava kızımız küçücük yüreği ile, çok sayıda insana örnek olacak bir davranış sergileyerek, 3Aralık Dünya Engelliler Gününde, çok sayıda derneğe biriktirmiş olduğu harçlığını paylaştırıp bağışta bulundu. Burada önemli olan yapılan bağışın miktarından ziyade, farkındalık oluşturmaktır. 

 

Bu anlamda da ben Hava kzımızı tebrik ediyor ve kutluyorum, tüm yıl yememiş, içmemiş ailesinden aldığı harçlıkları biriktirerek, çok sayıda derneğe pay ederek bağışta bulunmuştur. Yani bir nebze çorbada bizimde tuzumuz olsun hesabı mantığı ile takdire şayan bir davranış sergilemiştir. Kendisinden Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: tekik davranışı takdir topladı