YAŞAM 22.06.2023 11:06:00 0
Faruk Özkara:

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Faruk Özkara, Gedik Ahmetpaşa Okulu'nun öğrencileri ve vatandaşların katkılarıyla gerçekleştirilen "Her Kapak Bir Umut" kampanyasına destek vererek engellilere umut olduklarını belirtti.

Mavi Kapak Kampanyası, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarına katkı sağlamak amacıyla yürütülen bir inisiyatiftir. 

Kampanya kapsamında plastik kapaklar toplanarak geri dönüşüm sürecine dahil edilmekte ve elde edilen gelir, engellilere yönelik projelerde kullanılmaktadır.

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi olarak bu önemli kampanyaya destek verdiklerini belirten Faruk Özkara, Gedik Ahmetpaşa okulu öğrencileri ve vatandaşların getirdiği mavi kapaklarla birlikte engellilere umut olduklarını ifade etti. 

Özkara, kampanyanın engellilere yardım eli uzatmak ve onların hayatlarını kolaylaştırmak için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

Mavi kapaklar sayesinde yapılan bu kampanyanın, engellilerin günlük yaşamlarında karşılaştıkları zorlukları bir nebze olsun hafifleteceğini dile getiren Özkara, toplanan kapakların engellilere umut olduğunu belirtti. 

Aynı zamanda, kampanyaya destek veren Gedik Ahmetpaşa Okulu'nun öğrencilerine ve tüm vatandaşlara teşekkürlerini ileterek, bu tür sosyal sorumluluk projelerine katılımın önemine vurgu yaptı.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge