GÜNDEM 17.06.2023 10:46:00 0

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dumlupınar Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette hemşerileriyle bir araya geldi. Mahallede yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Zeybek, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Zeybek, mahalle ziyaretleri kapsamında Dumlupınar Mahallesi'nde Muhtar Kadir Çelik ve hemşerileriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Kavak, teşkilat mensupları ve Mahalle Muhtarı Kadir Çelik de kendisine eşlik etti.

Ziyaretlerinde gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Zeybek, onların fotoğraf çekinme taleplerini geri çevirmeyerek ilgilenmeyi ihmal etmedi. Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sorunlara hızlı çözümler üreteceklerini vurguladı. 

Yerinde tespit ve yerinde çözüm prensibiyle hareket ettiklerini belirten Başkan Zeybek, ziyaretlerine devam edeceğini ifade etti. Cuma günü gerçekleştirilen ziyaretin Dumlupınar Mahallesi'nde yapıldığını söyleyen Başkan Zeybek, "Hemşehrilerimizle sohbet ettik, mahallemizin eksikliklerini kontrol ederek incelemelerde bulunduk. Ziyaretlerimiz her hafta olduğu gibi bundan sonra da devam edecek" şeklinde konuştu.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: "Eksikleri kontrol ediyoruz"