GÜNDEM 2.05.2024 13:41:25 0
Düzağac belediye başkanı öğrencilerle buluştu

Düzenlenen buluşmada, Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya ve emekli Profesör Mehmet Coşgun, kasaba içerisindeki lise öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere destek olmak ve başarılarını artırmak amacıyla düzenlenen kursların detayları paylaşıldı. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslar, çeşitli derslerde öğrencilere destek olacak. Matematik, fen bilimleri, Türkçe ve diğer derslerde öğrencilere rehberlik edecek olan eğitmenler, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak için çaba gösterecekler.

 

 

BAŞKAN ÇETİNKAYA, “EĞİTİME HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, "Öğrencilerimizin eğitim hayatlarında daha başarılı olmaları ve geleceklerini şekillendirebilmeleri adına elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bu kurslar sayesinde öğrencilerimiz, derslerinde daha başarılı olacaklarına inanıyoruz." dedi.

 

PROF. COŞGUN, “EĞİTİM HERKESİN HAKKIDIR”

Emekli Profesör Mehmet Coşgun ise, "Eğitim herkesin hakkıdır ve herkesin erişebilmesi gereken bir imkandır. Bu kurslar aracılığıyla öğrencilerimize akademik destek sağlamak, onların potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Düzağaç kasabasında başlatılan bu girişim, öğrencilerin eğitim hayatlarına verilen önemi ve toplumun bir araya gelerek gençlerin geleceğine katkı sağlama isteğini göstermesi açısından önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.


Haber Kaynak : Beyaz Belge