SİYASET 29.09.2022 11:16:00 0
Daylık; Tüm sorunları çözme konusunda kararlıyız

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık beraberinde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Gürkan Bal ile birlikte partisinin genel merkezinde görüşmelerde bulundu.

Ankara programını değerlendiren Başkan Daylık; “Ülkemizin çeşitli illerinden gelen  İl başkanlarında katılım gösterdiği toplantıda verimli bir görüşme gerçekleşti. Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde bir kadro hareketi olarak kurulan DEVA Partisi; gün geçtikçe büyüyen, memleketimize DEVA olacak su damlalarını toprakla buluşturma çabasında olan her şeyden önemlisi yakın gelecekte iktidar olacak olmanın ağırlığını şimdiden hissederek çalışan, çabalayan, uğraş veren bir siyasi harekettir. Kişisel menfaatlerini bir kenara bırakarak memleketimizin ali menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren partimiz, mevcut sıkıntıları çok iyi bilmekle kalmayıp bu sıkıntıları en kısa sürede nasıl çözümleyeceğine dair bir yol haritası ile yoluna emin adımlarla devam etmektedir. DEVA Partisi sadece ekonomi alanında değil memleketin tüm sorunlarını çözme konusunda kararlıdır ve bunu başaracak kadrolara sahiptir” dedi

 

“MEMLEKETİN ASIL GÜNDEM EKONOMİ”

 

 İktidarın gündemi değiştirmeye çalıştığını fakat vatandaşın gerçek gündeminin ekonomi olduğunu söyleyen İl Başkanı Daylık, AK Parti'yi ekonomi üzerinden eleştirdi.

Daylık; "Şu anda iktidara sahip olanlar, çeşitli algı çalışmaları ile gündemi her ne kadar değiştirmek isteseler de vatandaşın asıl gündemi, haksızlıklar hukuksuzluklar ve gittikçe kötüye giden ekonomidir. Bunu göz ardı edemezsiniz. Vatandaşın çığlığına kulak vermezseniz, vatandaşı yok sayarsanız, seçim günü geldiğinde vatandaş faturayı size keser. Ötekileştiren, ayrımcı politikaların derhal son bulması Tüm Türkiye'nin tek vücut halinde sorunların üzerine gitmesi gerekmektedir. Bu yolculuğa önderlik edecek tek parti DEVA Partisidir" diye konuştu.


Haber Kaynak : Beyaz Belge