SİYASET 14.11.2022 11:55:00 0
Daylık; Kararsızların gözü DEVA’da

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, partisinin Denizli mitingini değerlendirerek, “Kararsız seçmenin gözü DEVA Partisi’nin üzerinde. Biz buna Denizli Mitingde de şahit olduk” dedi.

Denizli mitinginden izlenimlerini açıklayan Başkan Daylık, “Denizli Mitinginde aldığımız notlar bize gösteriyor ki; 2023 yılı DEVA Partisinin zaferi ile sonuçlanacak. Bir tabir var bilinçli seçmen ve kararsız seçmen diye biz Denizli Mitinginde gördük ki bilinçli seçmenin tümü DEVA Partisinin Miting alanında. DEVA Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ ı hayranlıkla izleyen bir seçmen kitlesi var. Bizler buna sahada da şahit oluyoruz miting alanlarında da. Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde olsun, akademisyenlerle, üst düzey yöneticilerle olsun uzun uzun oturup sohbet ediyoruz. İnanın bize çoğu zaman biz konuşmuyoruz onlar konuşuyor onlar anlatıyor. Bu yüzden hiç zorlanmıyoruz DEVA Partisini ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ı anlatırken. Biz buna Denizli Mitingde de şahit olduk. Esnafı, çiftiçisi, emekçisi, genci, yaşlısı ve kadını hepsi konuşuyor ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ı anlatıyor. O varken her şey güzeldi diyor ve Genel Başkanımız Ali Babacan’a güveniyor. Bu sahada çok net.  Ayrıca Genel Başkanımız Ali Babacan’ın Miting konuşmasında ifade ettiği gibi ‘Kararsızların gözü, kulağı DEVA Partisi’nin üzerinde’ Genel Başkanımız konuşmasında “Hani bir laf var. ‘Kararsız seçmen çok’ diyorlar. Kararsızlık nedir çok iyi biliyoruz. Kararsızlık demek, eleştiri demek. Omurgalı duruş demek. Anket şirketleri kararsızları partilere şöyle dağıtıveriyor. Bir dakika durun, bu iş öyle kolay değil. Kararsızlar; ‘Ben oy vermek için kötünün iyisine, ehveni şer’e tamah etmem. Bize hakiki çözümleri sıralayın, bizi ciddiye alın’ diyor. Kararsız seçmenin gözü DEVA Partisi’nin üzerinde” diye konuştu.

DEVA Partisinin Denizli mitingine DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık ve beraberinde il Yönetimi, İlçe Başkanları ve geçtiğimiz günlerde partimize katılan Anayasa Mahkemesi eski üyesi Celal Mümtaz Akıncı da katılım sağladı.

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Daylık; Kararsızların