Çoğay sert çıktı; CHP’ye yapılan en büyük hainliktir

Çoğay sert çıktı; CHP’ye yapılan en büyük hainliktir

Çoğay sert çıktı; CHP’ye yapılan en üyük hainliktir

CHP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, kendisinin ve yönetiminin planlı bir şekilde düşürülmeye çalışıldığını ifade ederek, Kadın Kolları yönetimi olarak kim ne yaparsa yapsın çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

 

Başkan Çoğay, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, il kadın kolları yönetiminin geçmiş mevcut faaliyetleri ört bas edilmeye çalışılarak düşürülmeye çalışılmasının CHP’ye yapılan en büyük hainlik olduğunu vurguladı.

 

Başkan Sibel Çoğay; “Mevki ve koltuk meraklısı insanların bu partide görev yapmamaları için il kadın kolları yönetim mensubu arkadaşlarımız ile mücadelemiz sürecek sonuna kadar devam edecektir. Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile daha önceden planlanmış görüşmemiz sonrasında konu ile ilgili aciklamalarimiz sonraki haftalarda kamuoyuna sunulacaktır” dedi.

 

İL YÖNETİMİNİ SUÇLADI

 

Mevcut İl Yönetiminin planlı bir şekilde Kadın Kolları’nın geçmiş çalışmalarını örtbas etmeye çalıştığını ve kadınlara mobing uygulandığını ileri sürdü.

CHP Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
Biz ‘ben yürüyeceğim, 10 kişi gelir, 10 bin kişi gelir, 100 bin kişi gelir arkamdan, fark etmez. Ben adalet için yürüyeceğim, adalet için” diyen adalet yürüyüşü ile koca dünyaya demokrasi dersi veren 68 yaşında adalet için Ankara’dan İstanbul’a yürüyen Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun izinden giden CHP’ye ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e gönül veren demokrasi ve özgürlüklerimiz Cumhuriyetimiz için alanlarda mücadele eden kadınlarız.

CHP il kadın kolları mevcut yönetimine il başkanlığı tarafından görevden planlı bir şekilde dşürülmü çalışmaları yapılmaktadır. Dünkü çalışmamız sonrası dahi rahatsız olan ve yönetimimden bir arkadaşımızın bu kişilerce aranıp ‘düşürüdünüz artık alanlarda olmanıza lüzum yok’ diyen yaptığımız paylaşımları parti suçu olduğunu söyleyen bir il başkanı ile karşı karşıyayız.

Kadın kolları yönetiminin geçmiş mevcut faaliyetleri ört bas edilmeye çalışılarak düşürülmeye çalışılması, çalışmamamız için her türlü mobbing uygulanması CHP’ye yapılan en büyük hainliktir.

Mevki ve koltuk meraklısı insanların bu partide görev yapmamaları için il kadın kolları yönetim mensubu arkadaşlarımız ile mücadelemiz sürecek sonuna kadar devam edecektir.

Bizler adalet yürüyüşü ile dünya demokrasisine adını altın harfler ile yazdıran Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun izinden canla başla her türlü mobbing (sistematik şekilde psikolojik şiddet) uygulanmasına rağmen çalışmaya devam edeceğiz.”


Haber Kaynak : Beyaz Belge


KÖŞE YAZARLARI