YAŞAM 30.10.2022 14:59:00 0
Çocuklar üşümesin!

Afyonkarahisar Zafer Lions kulübü Başkanı Berrin Özer ve beraberindekiler 29 Ekim Cumhuriyet Başramında Cumhuriyet çocuklarına çeşitli hediyeler dağıttı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamasına Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçesine bağlı Kayadibi köyü İlkokulunda katılan Afyonkarahisar Zafer Lions Kulübü üyeleri kutlamalar sonrası Öğrencilere ikramında bulundular.

Çocuklar üşümesin sloganı ile öğrenim gören ilk öğretim sınıfı çocuklarına önceden beden ve numaraları belirlenen bot ve montlarını hediye etti.

Afyonkarahisar Zafer Lions kulübü Başkanı Berrin Özer, Uluslararası Lions Kulüpleri’nin Dünya’da açlıkla mücadele kapsamında hayata geçirilen çocuklar üşümesin sloganı ile bağışçıların katkılarını çocuklara ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Özer, “Kayadibi İlköğretim 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında çocukların bayram coşkusuna ortak olmaktan, verilen hediyeler ile yüzlerinde ki mutluluğu görmenin mutluluğunu yaşadık. Bu bizim en büyük motivasyon kaynağımız. Kampanya kapsamında daha çok çocuğa ulaşmak için çaba göstermeye devam edeceğiz. Çocuklara ulaşmamıza  yardımcı olan Kayadibi İlkokul Müdürü ve Sinanpaşa Milli eğitim Müdürlüğü ekiplerine ilgilerinden dolayı tüm kulüp üyeleri adına  teşekkür ederim” diye konuştu.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: Çocuklar üşümesin!