GÜNDEM 23.06.2023 17:11:00 0
Bayram öncesi Bayırbucak Türkmenleri

Afyonkarahisar Belediyesi önderliğinde ve hayırseverlerin destekleriyle toplanan insani yardım malzemeleriyle yüklenmiş bir kamyon, dualar eşliğinde Bayırbucak Türkmenleri için yola çıktı. Suriye'deki Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyası kapsamında toplanan gıda, giyim ve battaniye gibi yaşam malzemeleri, törenle uğurlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Bayırbucak Türkmenleri için yardımların gönderilmeye devam ettiğini belirtti. Zor günler geçiren Türkmen kardeşlerimiz için hayırseverlerin destekleriyle toplanan yardımlar, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere gönderildi. 

Başkan Zeybek, hayırseverlerin yardımlarıyla toplanan yaşam malzemelerinin Türkmen kardeşlerimizin zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmelerine destek olacağını ifade etti ve yardımlarından dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

Törene Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Müftüsü Sinan Kazancı, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan, Barış Dal ve Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük katıldı.

Bu girişim, Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasının bir parçasıdır. Toplanan yardımların Suriye'deki Türkmen kardeşlerimize ulaşması ve onların zorlu koşullarında bir nebze olsun yardımcı olması amaçlanmaktadır.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge