GÜNDEM 18.09.2023 17:34:02 0
Başkanlar TOGG ile Ahilik Haftası Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün ile Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Emin Birliktir, Ahilik Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyaretleri yerli ve milli otomobil TOGG ile gerçekleştirdi.

Başkanlar, ATSO'nun makam aracı olarak kullandığı TOGG'u kullanarak Kocatepe Parkı'ndan ESOB'a (Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği) kadar olan mesafeyi kat etti. 

Daha sonra ESOB'tan Afyonkarahisar Valiliği'ne kadar TOGG'un direksiyonunda bulunan Başkan Cengiz Üstün, aracı kullanarak ziyaretlerini sürdürdü.

Başkanlar, yerli ve milli otomobil TOGG ile gerçekleştirdikleri ziyaretler sırasında hem aracın performansını denedi hem de TOGG'un tanıtımına katkıda bulundu. 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Başkan Mahmut Emin Birliktir ve Başkan Cengiz Üstün'e ilgi ve misafirperverlikleri için teşekkür etti. 

Başkanlar ise TOGG'un üretimine ve geliştirilmesine katkıda bulunan herkese teşekkürlerini ileterek, yerli otomobilin önemini vurguladılar.

#Afyonkarahisar #Afyon #Haber #TOGG #Başkan #Ahilik 


Haber Kaynak : Beyaz Belge