İLÇELER 19.06.2023 17:32:00 0
Başkan Koyuncu:

Emirdağ ilçesinde gerçekleştirilen butik sokak çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Şehit Er Yüksel Yeşildağ Caddesi'ndeki yol tesviyesi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Şehit Er Yüksel Yeşildağ Caddesi'nin tamamlanmasıyla birlikte caddeye yeni bir görünüm kazandırılacağını belirtti. 

Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Koyuncu, "Belediyemizin sahada gerçekleştirdiği çalışmaları inceledikten sonra vatandaşlarımız ve esnaf kardeşlerimizle bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz. Her zaman vatandaşlarımızla yüz yüze, gönül gönüle olmaya gayret gösteriyoruz. Emirdağ için aldığımız güç ve destekle canla başla çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Emirdağ Belediyesi'nin butik sokak çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen bu projeler, ilçenin estetik ve fonksiyonel açıdan daha güzel bir görünüme kavuşmasını hedefliyor. 

Yapılan yol tesviyesi çalışmalarıyla birlikte Şehit Er Yüksel Yeşildağ Caddesi'nin daha düzenli ve erişilebilir bir yapıya kavuşması planlanıyor. 

Bu tür projelerle Emirdağ'ın gelişimine katkı sağlamak ve vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak amaçlanıyor.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge