GÜNDEM 7.08.2024 15:20:26 0
Başkan Selçuk Çetinkaya

Düzağaç Belediye Başkanı Selçuk Çetinkaya, kasabanın genç bayan sporcularına sağladığı imkanlarla onların spor kariyerlerine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu desteğin bir parçası olarak, Anadolu Gücü Bayan Futbol Takımı'na katılan yeni futbolcular, kasabanın spor potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

BAŞKAN ÇETİNKAYA, “SPORCULARIMIZIN HER ZAMAN YANLARINDA OLACAĞIM”

Başkan Çetinkaya, sporun gençlerin hayatında önemli bir yer tuttuğunu ve bu alanda sağlanan desteklerin onların gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti. Çetinkaya, “Bende başkanlığım öncesinde futbol oynayan biri olarak spora destek vermeye devam edeceğim. Kasabamızın genç yeteneklerine destek olmaktan gurur duyuyoruz. Anadolu Gücü Bayan Futbol Takımı'na kazandırdığımız yeni futbolcularımızın başarılarını yakından takip edeceğiz ve her zaman yanlarında olacağım” dedi.

 

 

BAŞKAN ÇETİNKAYA’YA TEŞEKKÜR

Anadolu Gücü Bayan Futbol Takımı yetkilileri de Başkan Çetinkaya'ya teşekkür ederek, kasabadaki genç sporculara verdikleri desteklerden ötürü minnettar olduklarını ifade etti. Yeni futbolcunun takıma katılımıyla, takımın daha da güçleneceğini ve başarılı sonuçlara imza atacaklarını belirttiler.