SİYASET 1.06.2024 10:27:02 0
Başkan Köksal, Fatih Mahallesi

Belediye Başkanı Burcu Köksal, Halk Günü etkinliği kapsamında Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 

Halk Günü toplantılarının ikincisi Fatih Mahallesinde gerçekleşti. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Burcu Köksal, sorunları, talepleri ve önerilerini dinledi.

Halk Günü Toplantılarının vatandaşlara doğrudan iletişim kurmak ve onların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek adına büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Köksal; mahalle sakinlerimizin görüş ve önerileri, belediyemizin hizmetlerini daha iyi ve verimli hale getirmede yol gösterici olacağını söyledi. 

Kendisine iletilen her konuyu dikkatle not alan Köksal, ilgili birim müdürlerine hızlı çözüm bulunması için talimat verdi.

“AFYONKARAHİSARLININ PARASINI, AFYONKARAHİSAR İÇİN HARCAYACAĞIZ”

Vatandaşlarla bir araya gelmenin son derece değerli olduğunu belirterek, bu tür buluşmaların düzenli olarak devam edeceğini kaydeden Başkan Burcu Köksal; “Halk Günü etkinliklerimizde yerel yönetim ve vatandaşlarımız arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz. 

Seçimlerde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. Sizleri dinlemeye; sorunları yerinde tespit etmeye geldik. 

Hepimizin gayesi daha güzel, daha yaşanılabilir bir Afyonkarahisar. 

Seçimlerde söz verdiğimiz gibi bu memleketi sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarla ve bu memleketi seven, vatansever hemşehrilerimizle birlikte yöneteceğiz. 

Kimsenin hakkını kimseye yedirmemek için gece gündüz çalışıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın; her şey şeffaflıkla yürüyor. 

Afyonkarahisarlının parasını, Afyonkarahisar için harcayacağız” diye konuştu.  

Fatih Mahalle Muhtarı Kenan Uçmak ise Başkan Burcu Köksal ve ekibini ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

#Afyonkarahisar #BurcuKöksal #HalkGünü #FatihMahallesi #YerelYönetim #BelediyeHizmetleri


Haber Kaynak : Beyaz Belge