AK Partili Sevim'den Burcu Köksal'a Ceylan Ertem ve Trafik Eleştirisi

AK Partili Sevim

AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanı Halil İbrahim Sevim, Dünya Motokros Şampiyonası’na katılan şarkıcı Ceylan Ertem’i eleştirerek, CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal’a sert çıktı.

AK Parti Afyonkarahisar Tanıtım ve Medya Başkanı Halil İbrahim Sevim, düzenlenen haftalık basın toplantısında CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ve CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan’ı eleştirdi. 

Sevim, Dünya Motokros Şampiyonası kapsamında sahne alan Ceylan Ertem’e tepki gösterdi ve Afyonkarahisar’da yaşanan trafik sorunlarına dikkat çekti.

“DEM Parti Sempatizanı Şarkıcı Müsveddesi Ceylan Ertem’i Afyon’a Getirdiler"

Halil İbrahim Sevim, Dünya Motokros Şampiyonası’nda sahne alan şarkıcı Ceylan Ertem hakkında sert ifadeler kullanarak, “DEM Parti sempatizanı şarkıcı müsveddesi” dedi. 

Ertem’in Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını savunan açıklamalarına tepki gösteren Sevim, Afyonkarahisar’da zaferin kazanıldığı topraklarda böyle bir sanatçının sahne almasına CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın sessiz kalmasını eleştirdi.

Sevim, “Ne CHP’nin belediye başkanından ne de il başkanından bu konuyla ilgili en ufak bir kınama dahi işitmedik” diyerek, köklü milliyetçi değerlere sahip Afyonkarahisar’da böyle bir olayın yaşanmasının kabul edilemez olduğunu ifade etti.

“Trafik Sıkıntısı Yaşandı”

Dünya Motokros Şampiyonası süresince Afyonkarahisar’da yaşanan trafik sorunlarına da dikkat çeken Sevim, “Tüm dünyanın gözü Afyonkarahisar’a çevrilmişken şehirde büyük bir trafik kaosu yaşandı. 

Şampiyona kapsamında alınan kararlar ve bitirilemeyen yol çalışmaları trafiği felç etti” dedi. Sevim, ücretsiz otopark uygulamasının popülist bir karar olduğunu belirterek, CHP’li belediye başkanını eleştirdi.

“Afyonspor, Afyonkarahisar’ındır”

Basın toplantısında Afyonspor konusuna da değinen Sevim, “Afyonspor, Afyonkarahisar’ındır ve belediyeden bağımsızdır. 

CHP’li Belediye Başkanı, Afyonspor’u 5 yıl içinde Süper Lig’e çıkarma sözü vermişti, ancak şu an izlemekle yetiniyoruz” dedi. 

Sevim, Afyonspor’un yeniden canlanması için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

“Şaşkınlıkla izledik” 

Dünya Motokros Şampiyonası kapsamındaki sanatçı seçiminin belediye tarafından yapıldığını belirten Sevim, “Biz, bu konuda sorun çıkarmamak adına sanatçı seçimlerine müdahale etmedik. 

Ancak CHP’li Belediye Başkanı’nın, DEM Parti sempatizanı bir sanatçının zafer topraklarında sahne almasına tepki göstermesini beklerdik. Şaşkınlıkla izledik” diye konuştu.


#CeylanErtem #DünyaMotokrosŞampiyonası #AfyonkarahisarTrafik #BurcuKöksal #HalilİbrahimSevim #Afyonspor #Afyon


Haber Kaynak : Beyaz Belge


KÖŞE YAZARLARI