GÜNDEM 24.06.2024 22:53:41 0
Ak parti afyonkarahisar il başkanı belli oldu

 

Turgay Şahin, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı görevine atandı.

Yeni Görev, Yeni Sorumluluklar

Turgay Şahin, uzun yıllar boyunca hukuk alanında yaptığı başarılı çalışmaların ardından, siyasi alanda da önemli bir görevi üstlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güvenini kazanan Şahin, yeni görevinde AK Parti'nin Afyonkarahisar'daki çalışmalarını yönlendirecek ve teşkilatıyla birlikte şehrin kalkınması için projeler geliştirecek.

Afyonkarahisar İçin Yeni Dönem

Afyonkarahisar, Turgay Şahin'in liderliğinde yeni bir döneme adım atıyor. Şahin'in baro başkanlığı döneminde gösterdiği liderlik ve vizyon, şimdi siyasi arenada da kendini gösterecek. Şahin, partisinin yerel ve ulusal hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Turgay Şahin Kimdir?

Turgay Şahin, Afyonkarahisar Baro Başkanlığı görevini yürütmekteydi. Hukuk alanındaki deneyimi ve başarılı kariyeri ile tanınan Şahin, şimdi AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı olarak siyasi hayatına devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tam Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgay Şahin'in AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na atanması kararını verirken, Şahin'in tecrübesine ve liderlik vasıflarına olan güvenini de vurguladı.

---

**#RecepTayyipErdoğan #TurgayŞahin #AKPartiAfyonkarahisar #Afyonkarahisar #Siyaset #YeniBaşkan #BaroBaşkanı**

 


Haber Kaynak : Beyaz Belge