GÜNDEM 4.08.2023 09:21:40 0
Afyonspor’a “Yaman” Danışman

Afyonspor, güçlü bir danışmanlık hamlesiyle yoluna devam ediyor. 

HES İlaç Afyonspor, reklam, tanıtım ve pazarlama alanında uzun yılların deneyimine sahip Doç. Dr. Fikret Yaman'ı yeni danışmanları olarak açıkladı. 

Yeni oluşan yönetim kurulu ile birlikte, kulübün marka değerini artırmak ve hedeflerine ulaşmak için pazarlama faaliyetlerini koordine edecek.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi olan Doç. Dr. Fikret Yaman, HES İlaç Afyonspor'un reklam, tanıtım ve pazarlama danışmanı olarak göreve başladı. 

Kulüp ile yapılan sözleşmeyle birlikte, başarılı akademisyen takımın uzun süredir beklenen ivmesini yakalaması için kolları sıvayacak. 

Yönetici Fatih Gümüş, kulübün marka değerini yükseltmek için bir dizi aktivite ve organizasyon düzenleyeceklerini vurguladı. 

Yaman ile yapılan işbirliği, camianın da desteğiyle kulübün hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacak.

Doç. Dr. Fikret Yaman, yeni danışmanlık göreviyle birlikte şehre olan bağlılığını ve profesyonel deneyimini Afyonspor'a adayarak gurur duyduğunu belirtti. 

Camia ile birlikte, kulübün başarısı için mor beyazlı takımın motivasyonunu artırmak ve marka değerini yükseltmek amacıyla çeşitli projeler hayata geçireceklerini ifade etti. 

#Afyonkarahisar #Afyonspor #Spor #İmza #MorBeyaz


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: afyonspor’a “yaman” danışman