GÜNDEM 24.06.2023 17:27:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Belediyesi, halkın Kurban Bayramı süresince daha rahat ve ekonomik bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla önemli bir adım atıyor. Belediyeye ait halk otobüsleri, 28 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 00:00'den itibaren bayram boyunca ücretsiz seferler düzenleyecek.

Bu uygulama ile halkın bayram süresince ulaşımda yaşadığı maliyetleri azaltmak ve seyahatlerini kolaylaştırmak hedefleniyor. Afyonkarahisar Belediyesi'nin bu girişimi, vatandaşların bayram boyunca aileleri ve sevdikleriyle buluşmalarını daha ekonomik bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olacak.

Halk otobüslerinin ücretsiz seferleri, 1 Temmuz Cumartesi günü gece saat 24:00'e kadar devam edecek. Bu süre zarfında Afyonkarahisarlılar, belediyenin halk otobüsleriyle şehir içinde istedikleri noktaya ücretsiz bir şekilde seyahat edebilecekler.

Öte yandan, alışveriş yoğunluğunun arttığı Arife Günü'nde Fuar Alanı Semt Pazarı da hizmet vermeye devam edecek. 27 Haziran Salı günü, hem halkın hem de esnafın ihtiyaçlarını karşılamak için Fuar Alanı Semt Pazarı halkımızın ve esnafımızın hizmetinde olacak.

Beyaz Belge Haber


Haber Kaynak : Beyaz Belge