GÜNDEM 6.03.2025 09:53:03 0
Afyonkarahisar Valisi

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı Afyonkarahisar Adalet Sarayı'nda


Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak'a bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu önemli görüşme, Adalet Sarayı'nın ev sahipliğinde yapıldı.

Kimler Katıldı?


Ziyaret sırasında Vali Yiğitbaşı ve Cumhuriyet Başsavcısı Karabacak'ın yanı sıra, 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken de bulundu. Ayrıca, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Başmüfettişleri Yücel Gencer, Rıfat Özkan, Malik Daştan ve Ufuk Şahin de görüşmeye katılarak önemli bir buluşma gerçekleşti.

Ziyaretin Amacı


Adalet sarayındaki güncel konular hakkında bilgi alışverişi ve iş birliği olanaklarının değerlendirilmesi amacıyla yapılan bu ziyaret, Afyonkarahisar Adalet Sarayı'ndaki yönetim ve yargı süreçlerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Vali Yiğitbaşı ve beraberindeki heyet, yargı mensuplarıyla görüşerek karşılıklı diyalog ve iletişimi güçlendirdi.


  • Afyonkarahisar Valisi'nin ziyareti yerel yönetimler ve adalet kurumları arasındaki ilişkileri güçlendirdi.

  • Ziyaret, yargı süreçlerinin daha etkin işlemesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

  • Vali Yiğitbaşı, adalet ve hukukun üstünlüğü konusunda kararlılığını yineledi.

İş Birliği ve Gelecek Planları


Ziyaretin ardından, Afyonkarahisar'daki adalet hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik projeler ve iş birlikleri ele alınırken, bölgedeki yargı süreçlerinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi için çeşitli önerilerde bulunuldu.

Haber Kaynak : Beyaz Belge