SİYASET 4.07.2024 16:28:01 0
Afyonkarahisar Heyeti Talep Etti, Bakan Kacır Talimat Verdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Mehmet Taytak ve ATSO Başkanı Hüsnü Serteser Afyonkarahisar’da devam eden projelerle ilgili görüşerek istişarelerde bulundular. 

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Mehmet Taytak ve ATSO Başkanı Hüsnü Serteser Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüşerek kentte devam eden projelerle ilgili taleplerini ilettiler.

Afyonkarahisar heyeti ile bir toplantı gerçekleştiren Bakan Kacır, çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Afyonkarahisar İkinci Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapısı için Bakan Kacır’dan destek isteyen heyetin talebini anında yerinde getiren Bakan Kacır, yetkililere İkinci OSB’nin altyapısı için talimat verdi. 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin Biyoyararlanım ve Biyoeşdeğerlik ilaç laboratuvarları Faz-1 projesi için destek vereceklerini belirten Bakan Kacır, gerekli işlemlerin yapılması talimatı verdi.  

Bakan Kacır ayrıca Sultandağı Organize Sanayi Bölgesi’nin hızlandırılması için de talimat verdi. 

Bakan Kacır’a ilimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Afyonkarahisar heyeti, kente yapılacak hizmet ve projeler için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.


Haber Kaynak : Beyaz Belge