GÜNDEM 9.06.2024 15:47:31 0
Afyon Basın Cemiyeti kuruldu

Kuruluş çalışmalarının geçtiğimiz hafta içinde tamamlandığını kaydeden Gazeteci İsmail Akar, il ve ilçemizde faaliyet gösteren yazılı görsel, işitsel ve dijital medya alanında çalışan meslektaşlarımızın talepleri üzerine bir çalışma başlatılmış ve bu çalışmalar Afyon Basın Cemiyeti Derneği altında noktalanmıştır. Amacımız mesleki etik değerleri öne çıkarıp akıl vicdan hak ve adaletli gazetecilik yapmaktır. Meslektaşlarımızın birlik ve dayanışmalarını sağlayıp, sorunları çözüm önerlerini hayata geçirmektir” dedi.


ABCD KURUCU YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI
Afyon Basın Cemiyeti Derneği (ABCD) kurucu yönetim kurulu Pazar günü toplandı. İsmail Akar’ın ABCD Başkanı seçildiği yönetim kurulu toplantısında, Hakan Dilek Başkan Vekili, Selcen Dilek Çöygün başkan yardımcısı, Genel Sekreter Zafer Murat Çakır, Resul Sündük Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, Polat Yılmaz ARGE’den sorumlu başkan yardımcısı, Sait Karaduman Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Soner Gürsan Sivil Toplum Kuruşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu. 


ABCD KURUCU ÜYELERİ 
İsmail Akar: GÜN FM sahibi, 41 yıldır basın sektörünün içinde. Televizyon, radyoda yorumculuk ve Gazete3’te köşe yazarlığı yapıyor. AGC Başkan Yöneticiliği ve başkanlığı görevlerinde yer almıştı.


Polat Yılmaz: Afyon Şehir Gazetesi Yazı İşleri Müdürü. 41 yıllık mesleki yaşamında gazete,TV ve radyo sektöründe aktif çalışıyor
Selcen Dilek Çöygün: Mega Birlik Genel Müdürü,15 yıldır TV programcısı ve gazete köşe yazarı
Sait Karaduman: 40 yıldır basın sektörünün içinde Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü dahil birçok sektörde yönetici olarak çalıştı. KanalAfyon.com  AfyonSes.com Sahibi
Hakan Dilek: Afyon Şehir Gazetesi Sahibi Radyo TV Yorumcusu
Resul Sündük:  14 yıldır basın sektöründe köşe yazarı beyazbelge.com haber sitesi sahibi.
Zafer Murat Çakır: 30 yıldır basında sektöründe farklı görevlerde bulundu. Köşe yazarlığı, radyo yayıncılığı yaptı. Tİhaber.com ve afyonnet.com haber siteleri sahibi. 
Soner Gürsan: 1985’ten bu tarafa aktif gazetecilik yapıyor. İnternet Haberciler Derneği Başkanı, afyoneshaber.com haber sitesi sahibi.


Haber Kaynak : Beyaz Belge
Anahtar Kelimeler: afyon basın cemiyeti kuruldu