GÜNDEM 10.04.2025 13:09:23 0
4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı


Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü titiz çalışmalar kapsamında bir başarıya daha imza attı. Gerçekleştirilen operasyonla, uzun süredir aranan bir hükümlü yakalandı.

4 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
Emirdağ İlçesi'nde düzenlenen operasyonda, Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği suçundan 4 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.K. isimli şahıs, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
Yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bolvadin T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Jandarma’dan Suçla Mücadelede Kararlılık Mesajı
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine aralıksız ve kararlılıkla devam ettiğini vurguladı.

#Afyonkarahisar #Emirdağ #Jandarma #ResmiBelgedeSahtecilik #Tutuklama #Cezaevi #HapisCezası #Bolvadin #Asayiş #AfyonHaber

Haber Kaynak : Beyaz Belge