GÜNDEM 21.02.2023 22:25:00 0
Zeybek Başkan: “Tüm imkanlarımızla gayretimiz devam ediyor”

Afyon Belediyesine ait 2 çöp toplama aracı 22 personel çevre sağlığının korunması adına var gücü ile hizmet sağlıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Antakya ilçesinde, vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle yürütüyor. AFAD koordinesinde çalışma yapan ekipler Antakya’da görevini tamamlayarak Payas ilçesine geçti. Depremin ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatları ile 2 çöp aracı ve 22 personelin yönlendirildiği Hatay’da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri aralıksız hijyen çalışması gerçekleştiriyor.

Antakya Ardından Payas İlçesi’nde hizmet veriliyor

İlk günden itibaren çöp toplama, umumi alanların temizliği, toplu alanların temizliği ve çeşitli temizlik faaliyetini sürdüren ekiplerimiz şimdi de Payas ilçesinde çalışmalarına devam edecek. İlk görev yeri Antakya ardından şimdi de deprem bölgesindeki vatandaşların sağlığını korumak, salgın hastalık riskini en aza indirmek için temizlik personelleri Payas’ta resmî kurumlar, aşevleri, camiler, çocuk parkları, cadde ve sokakları büyük bir özenle temizliyor.

Başkan Zeybek: “Bütün ekip arkadaşlarımızla sahadayız”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek bütün ekip arkadaşlarıyla hem deprem bölgesinde hem de kente gelen depremzedeler için sahada olduklarını vurgulayarak depremzedelerin yanında olmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Zeybek açıklamasında, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak bütün ekip ve ekipmanlarımız hem deprem bölgesinde hem de kentimizde misafir ettiğimiz depremzedelerin konaklama ve ihtiyaçları için 7/24 sahada. Türkiye’mizin tek yürek olduğu bu büyük afetin yaralarını da inşallah birlikte saracağız. Biz tüm imkânlarımızla seferberlik ilan etmiştik, bu gayretimiz devam ediyor. Elimizden geldiği kadar destek olmak için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Vefat eden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Cenab-ı Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.