İLÇELER 14.01.2023 17:11:00 0
Vali Yiğitbaşı Sandıklı İlçesi’nde incelemelerde bulundu

İlk olarak Sorkun Köyü’nde vatandaşlar ile buluşan Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’dan oluşan heyet burada incelemelerde bulundular.

Daha sonra Akdağ Tabiat Parkı’na çıkışı kolaylaştıran, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün gayretleriyle, dönemin Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından talimatı verilerek yapımı tamamlanan yeni yolumuzu inceleyerek, açılışını gerçekleştirdiler.

Akabinde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl tarafından Akdağ Tabiat Parkı’na yapımı sağlanan “Akdağ Butik Otel” Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve beraberindeki heyet tarafından açılışı yapılarak, kurdelesi kesildi.

Buradaki eşsiz doğa manzarasından etkilendiğini ifade eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, burada yapılacak çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’den kısa bir brifing alarak, odaları incelediler.

Son olarak günün bir anısı olması münasebetiyle Akdağ Tabiat Parkı’nda bulunan seyir terasında bir hatıra fotoğrafı çektiren Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve beraberindeki heyet ilçeden ayrıldılar.