GÜNDEM 26.03.2023 17:11:00 0
Sedat Uçan, Afyonkarahisar’a unutulmaz bir gece yaşattı

Zafer Meydanı’nda düzenlenen konserde birbirinden güzel ezgi ve ilahileri seslendiren Sedat Uçan, Afyonkarahisarlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in önderliğinde yapılan Ramazan etkinlikleri, birbirinden farklı isimleri şehrimizde konuk ediyor. İftar ardından çeşitli etkinlikler ile başlayan programlar konserler ile devam ediyor. Bu kapsamda İlahi sanatçısı Sedat Uçan'ı Zafer Meydanı'nda vatandaşlarla buluştu. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sedat Uçan seslendirdiği eserleriyle kulakların pasını silerken, gönülleri de okşadı. Yoğun katılımın olduğu konsere seyirciler de cep telefonlarının ışıkları ile ilahilere eşlik etti. Huzur dolu anların yaşandığı programa katılım oldukça yoğundu.

Konser sonunda Sedat Uçan'a çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 30 gün boyunca Zafer Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerini ilgiyle takip eden tüm hemşehrilerimize teşekkür etti.  Uçan ile birlikte röportaj veren Başkan Zeybek açıklamalarında;

Çocuklara yönelik özel etkinlikler

Her akşam iftar sonrası Ramazan etkinlikleri başlıyor. Meydanda kurulan çadırlardan gönüllerince alışveriş yapabilen vatandaşlarımız aynı anda sunulan etkinliklerden de faydalanabiliyor. Meydanı dolduran çocuklarımız ise gölge oyunları ve canlı gösterilerle hem eğlendi hem de öğrendi. Ayrıca alanda bulunan çeşitli oyun gruplarından da faydalanan minikler aileleri ile birlikte Ramazan ayının coşkusunu yaşadı. Alanı dolduran vatandaşlardan ve çocuklarımızdan tam not alan etkinlikler Ramazan aynın heyecanına heyecan neşesine neşe katıyor. Meydanda her akşam farklı etkinlikler düzenlenmeye devam edecek.

Uçan'dan Zeybek Başkan'a teşekkür

Başkan Mehmet Zeybek ile bir araya gelen Sedat Uçan teşekkürde bulunarak yaptığı açıklamasında; Özellikle Mehmet Zeybek Başkanıma teşekkür ediyorum. Yönetimi ve ekibi olarak güzel bir organizasyona imza attılar. Allah razı olsun. Afyonkarahisar, Afyon halkı başka bir özel. Bu vesile ile Başkanımın nezdinde Afyonlulara teşekkür ediyorum. Ramazan'ın rahmetini, bereketini ve muhabbetini yaşadık. İnşallah bu böyle devam eder. Milletimizle beraberce kenetlenmiş bir biçimde bayrama ulaşırız inşallah diye konuştu.

Ramazan Boyunca Zafer Meydanı’mızda etkinlikler olacak

Başkan Mehmet Zeybek ise Ramazan etkinlikleri hakkında açıklamalarda bulundu. Katkılarından dolayı Uçan'a teşekkür eden Zeybek Başkan; Sedat Uçan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Kendisi bereketi ile geldi. Meydanımız doldu. Zannederim 10 bin kişiyi yakaladık. Ciddi bir kalabalık vardı. Ramazan boyunca hemşehrilerimizi Zafer Meydanımıza bekliyoruz. Ağzına yüreğine sağlık. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizi mest etti. Cenab-ı Hak, önümüzdeki Ramazan'a da sağlıcakla erişmeyi nasip etsin. Önümüzdeki günlerde de kendisini ağırlamaktan son derece mutlu olacağımızı belirtmek isterim.

Çarşının geliri depremzedelere bağışlanacak

Bu sene Ramazan Çarşımızın gelirini depremzedelere bağışlayacağız. Bu felakete uğramış depremzede esnaflarımıza da destek çıkmak adına bu uygulamayı yaptık. 70 esnafımız var, 50 esnafımız afet bölgesinden geldi. Acılarına ortak çıkmak, yaraları sarmak için çarşımızın gelirlerini bağışlayacağız. Kendileri deprem algısını üzerimizden atmamıza vesile oldunuz diyerek teşekkürlerini iletiyorlar. Memnunlar. Biz de bir nebzede olsa katkıda bulunduysak ne mutlu bize.

Bayrama kadar Zafer Meydanımızdaki etkinliklerimiz devam edecek diyen Başkanımız Mehmet Zeybek hemşehrilerini Ramazan etkinliklerine katılmaya davet etmeyi de ihmal etmedi. Belediye Sosyal tesisimizde vatandaşlarımız ile bir araya gelen Başkanımız hasbihâl etti, hatıra fotoğrafları çekindi.