İLÇELER 23.10.2021 19:17:00 0
Sandıklı mahallelerine tarihi dokunuş

Başkan Mustafa Çöl mahalle sakinleri ile Kadın Kültür Evi’nde gerçekleştirdiği toplantıda konuyla ilgili kendilerine bilgiler vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Mahalle sakinlerinden Başkan Çöl’e teşekkür

Başkan Mustafa Çöl burada mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayarak yapılacak olan çalışma hakkında kendilerine bilgiler vererek, yapılacak olan çalışmanın detaylarını anlattılar. Mahalle sakinleri yapılacak olan sokak sağlıklaştırma konusunda Başkan Mustafa Çöl ve İmar Müdürlüğüne yapılacak olan çalışma dolayısıyla teşekkür ederek, kendilerine böyle güzel bir projede yer verdikleri için duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

Başkan Çöl; “Hisar Mahallemizi kültürel alan haline getireceğiz”

Çakır Mahallesi Sandıklı İlçesi’ndeki en eski dört mahalleden birisi olduğu vurgulayan Başkan Mustafa Çöl; “Tarihimizi buram buram yaşadığımız Hisar Mahallemizde yapacağımız çalışmalar ile gelecek nesillerimize bırakacağımız koskocaman bir mirasın paydası olmaktan dolayı kendimizi şanslı hissediyorum. İnşallah bu projelerimizin devamını getirerek Hisar Mahallemizi kültürel bir alan haline getirerek gözde bir mekân yapacağız” dedi.